top of page
Finansiel rapport

DinSEOMarketing.dk

Social Media Management Services

Få din hjemmeside til at rangere højere på Google.

DinSEOmarketing er et professionelt SEO bureau, som kan hjælpe dig med at få en 360-graders løsning. Lad dine resultater tale for sig selv og bliv klar til at tage din virksomhed til det næste niveau.

Hvad er
Administration af sociale medier?
Social media management er praksis med at overvåge og opdatere dine online platforme (Facebook, Twitter osv.), hvor brugere opretter og deler indhold.

Du har måske hørt, at det ikke er særligt smart at bruge penge på sociale medier. Men vi er her for at fortælle dig, at det modsatte er sandt.

Facebook, Instagram og Twitter voksede sig store meget hurtigt - fordi de virker. Og når du markedsfører din virksomhed på disse platforme, rammer du dine potentielle kunder præcis der, hvor de befinder sig. Det vil sige, at du får en enorm reach uden selv at skulle betale for det.

 

Vi kan hjælpe dig med at opsætte en strategi, som passer til din virksomhed og dine behov - og erfaringen viser, at du vil se resultater efter kun få uger.

Åbn nye markeder

Hver dag logger 730 millioner mennesker på deres sociale mediekonti. Dine kunder og kundedemografi er næsten helt sikkert blandt dem. Hvad gør du med det formål at nå disse personer online? Og hvad engagerer dine konkurrenter for at opnå det samme mål med deres egne marketingkampagner på disse platforme? Sociale medier tilbyder en enestående annonceringsmulighed, det er på tide, du begynder at drage fordel af dets enorme potentiale.

Generere kundeemner

Omkring to tredjedele af marketingmedarbejdere, med over to års erfaring med annoncering gennem sociale medier, rapporterede konsekvent at generere kundeengagementer på disse platforme.

Kør trafik på Sociale medier

De rigtige sociale mediekanaler kan hjælpe dig med at vækste din virksomhed og forbedre kunderelationer. Nogle platforme er bedre end andre til at øge væksten, men alle vil have indflydelse på forskellige måder.

Google SEO billede.webp

Bemærk: Højere Google-placeringer kan betyde mere webstedstrafik og flere kundeemner for din virksomhed.

DinSEOmarketing ved, hvordan du får din hjemmeside til at rangere højere på Google. Vi har erfaringen til at hjælpe dig med at opnå de resultater, du har brug for.

Med vores hjælp vil du se en drastisk stigning i webstedstrafik og kundeemner – alt sammen fra en højere placering på Google. Forestil dig, hvad det kunne gøre for din virksomhed.

Google SEO billede.webp

Fremme forbrugertillid

Hvis du ønsker et langsigtet og rentabelt forhold til dine kunder, så er tillid nøglen. Sociale medier kan være en glimrende måde at nå det uhåndgribelige mål, da det tvinger os til direkte interaktion, hvor vi også er i stand til at kommunikere direkte på vegne af dem.

Brand Permanens

Betydningen af branding og varigheden er en vital del i etableringen af sunde kunderelationer. Med sociale medier kan du portrættere dit bedste aktiv, og humanisere dig selv, for at fremme begge aspekter blandt kunderne ved at bruge det korrekt.
Fokus på brand awareness vil give flere fordele end blot at få folk til at smile; dette er blevet bevist gennem mange undersøgelser der er lavet, omkring hvor succesfulde brands er, når de fokuserer specifikt på deres målgruppe, i stedet for at sprede sig selv tyndt ud, over hver eneste mulige demografi, som kunne omfatte voksne 18+.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Først administrerer vi dine nuværende sociale mediekonti. I nogle nicher kan vi overgå til Google AdWords med sociale medier. Vores tjenester omfatter:

– Oprettelse af indhold og opslag (til brand, mens du sælger)
– Målrettet annoncering (for at multiplicere dine resultater)
– Omdømmeovervågning (for at beskytte din virksomhed)
– Målretning af målgruppe og analyse (for at forfine din indsats og øge dit overskud)

Undgå PR-mareridt, som kan ødelægge din virksomhed

Sociale medier er et tveægget sværd. Det kan skære igennem kaosset og åbne nye markeder ... men det indebærer også store risici for din virksomhed.
Du bruger penge på at dukke op i feeds, som en del af sponsorerede indlæg eller annoncer; brandbomber, der forstyrrer sociale netværkssider såsom LinkedIn – du er ikke alene, når du står over for disse problemer på sociale netværk.

Erhvervslivet er et konkurrencepræget sted. Virksomheder, der ønsker at få succes, har brug for et forspring, og de henvender sig til markedsføring for at få vejledning i, hvordan de bedst kan komme foran deres konkurrenter på lang sigt - også selvom det betyder, at man skal ofre en vis kortsigtet succes lige nu. Men hvad skal du gøre, når du står over for et enormt pres fra både fans OG fjender?
Der er altid én ting: fortsæt, uanset hvor tingene måtte bringe dig hen... Og dette inkluderer sociale medieplatforme som Twitter eller Facebook, hvor negative historier om dit brand hurtigt kan vokse til voldsomme regnskyl RGB-lynnedslag.

Vi er altid på udkig efter negative kommentarer om dig og din virksomhed. Vi afslører problemer med det samme, fordi det er et live-feed, der advarer os om enhver omtale overalt online; Twitter, Facebook eller LinkedIn osv., selvom de bare poster noget fra deres egen blog.

Førhen hvis nogen var utilfredse med din virksomhed, kunne de kun fortælle det til nogle få personer. I dag ved hele planeten det inden for 10 minutter, medmindre du gør noget ved det.
Først og fremmest - der er ikke behov for nogen negative historier på sociale medier, fordi vi kan hjælpe med at styre den side af tingene.

Google SEO billede.webp
bottom of page